Aktualności Aplikacje GrySKLEP Forum Kontakt

Android iPhone Bada Java Symbian Windows Phone

Kategorie: Android, iPhone, iPad, recenzje, aplikacje, 2013-07-11

Best Drum Kit - mobilna perkusja

Pewnie niejedna osoba chciałaby spróbować swoich sił, grając na perkusji. Te marzenia można spełnić, mając do dyspozycji smartphonea lub tablet z Androidem i aplikację Best Drum Kit - Music Percussion

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-06-17

APN Widget - sposób na niższe rachunki

Internet mobilny jest coraz tańszy i popularniejszy, ale i tak słono nas kosztuje. Warto więc ograniczyć naszemu telefonowi dostęp do sieci, szczególnie, gdy system pobiera dane bez naszej wiedzy...

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-06-09

Bluetooth File Transfer - Twój Android będzie doskonalszy

Jeżeli chodzi o obsługę połączenia Bluetooth, to Android ma tutaj pewne (a nawet duże) braki. Wszystkie te niedoskonałości pomoże nam uzupełnić aplikacja Bluetooth File Transfer.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, aplikacje, recenzje, 2011-05-21

ColorNote

Wszędobylskie karteczki Post-It teraz zadomowią się także na pulpicie Twojego smartphone'a ! :)

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, iPad, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-05-19

imo.im - jeden komunikator by wszystkimi rządzić

W obecnych czasach często korzystamy z kilku komunikatorów. Aplikacja "imo.im" pozwoli nam to zmienić.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, iPad, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-05-11

Ipla czyli mobilna telewizja internetowa

Jeszcze kilka lat temu nikomu się nie śniło, że telewizja zawita do internetu. Dziś możemy ulubione seriale i programy telewizyjne oglądać w telefonie.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-05-10

Dropbox - synchronizacja plików w chmurze

Dropbox to kolejna aplikacja, którą powinniśmy mieć w swoim telefonie.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, aplikacje, 2011-04-18

CamScanner czyli jak z aparatu zrobić skaner

Niezbędnik studenta i nie tylko ;)

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, aplikacje, 2011-04-15

App 2 SD Free

App 2 SD Free to aplikacja typu "must-have" dla każdego posiadacza Androida.

czytaj więcej...

zobacz starsze

PARTNERZY:
Baza telefonów, recenzje, opinie Przydatne programy i aplikacje Java na telefon
(c) 2005-2011 Mobils.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Informacje o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.