Aktualności Aplikacje GrySKLEP Forum Kontakt

Android iPhone Bada Java Symbian Windows Phone

Kategorie: Android, iPhone, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2015-08-04

Angry Birds 2 - wściekłe ptaki w nowej odsłonie

Trudno w to uwierzyć, ale w tym roku minie już 6 lat od wydania pierwszej części Angry Birds. Czy jednak Angry Birds 2 to faktycznie dopiero druga część tej kultowej gry?

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, iPad, recenzje, gry, 2014-01-15

Funners - zabawny świat wirtualnych stworzeń.

Dawno temu na świecie królowało Tamagotchi, później zaczął się szał na POU, a czy dzisiaj tą grą, w którą będą się zagrywać wszyscy, będzie Funners?

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, Windows Phone, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2013-12-22

Angry Birds Go - wściekłe ptaki w samochodach!

Angry Birds zapisało się już na trwałe w historii gier. Twórcy gry postanowili jednak podejść do tematu wściekłych ptaków na nowo i zaserwowali nam wyścigi samochodowe, z ptakami i świniami w roli głównej!

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, iPad, recenzje, aplikacje, 2013-07-11

Best Drum Kit - mobilna perkusja

Pewnie niejedna osoba chciałaby spróbować swoich sił, grając na perkusji. Te marzenia można spełnić, mając do dyspozycji smartphonea lub tablet z Androidem i aplikację Best Drum Kit - Music Percussion

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, iPad, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2011-10-28

Scamps - stare dobre kulki w nowym wcieleniu

"Kulki" to pierwsza (i chyba zresztą jedyna) gra, w którą pogrywałem na moim pierwszym urządzeniu z dotykowym ekranem, czyli PDA z Windows Mobile. Dziś świat mobilnych gier się nieco zmienił, ale to nie oznacza, że nie warto wracać do starych pomysłów!

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-06-17

APN Widget - sposób na niższe rachunki

Internet mobilny jest coraz tańszy i popularniejszy, ale i tak słono nas kosztuje. Warto więc ograniczyć naszemu telefonowi dostęp do sieci, szczególnie, gdy system pobiera dane bez naszej wiedzy...

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2011-06-14

Blast Monkeys - bananowy świat

Banany to bez wątpienia smaczne owoce. Ale nie tylko my mamy na nie ochotę...

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-06-09

Bluetooth File Transfer - Twój Android będzie doskonalszy

Jeżeli chodzi o obsługę połączenia Bluetooth, to Android ma tutaj pewne (a nawet duże) braki. Wszystkie te niedoskonałości pomoże nam uzupełnić aplikacja Bluetooth File Transfer.

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, iPad, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2011-06-08

Cover Orange - Angry Birds w odstawkę?

Jedni czekają na kolejne levele, inni znów dostają gorączki czytając kolejny raz o Angry Birds. Na szczęście wybór gier nie ogranicza się tylko do "nadmuchanych" ptaszków.

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2011-06-02

Smack That Gugl - prosto i przyjemnie

Smack That Gugl to kolejny przykład na to, że w proste gry gra się najprzyjemniej.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-05-31

Bank Millennium w kieszeni

Jak nietrudno się domyślić, aplikacja "Bank Millennium" to program oferujący mobilny dostęp do naszego konta bankowego.

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2011-05-23

Snake '97 Free

Chyba nie znajdzie się osoba, która nie pamięta legendarnego "Snejka" z telefonów Nokii. Żadna nowa wersja gry nie sprawiała tyle frajdy co oldskulowy wąż rodem z monochromatycznych wyświetlaczy.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, recenzje, 2011-05-21

Tapatalk

Dzięki Tapatalk forum internetowe zawsze będziemy mieli pod ręką - skrojone i sformatowane pod smartphone'owy wyświetlacz.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, aplikacje, recenzje, 2011-05-21

ColorNote

Wszędobylskie karteczki Post-It teraz zadomowią się także na pulpicie Twojego smartphone'a ! :)

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, Android, recenzje, aplikacje, 2011-05-19

VEVO

Aplikacja VEVO to sposób aby być na bieżąco z najnowszymi trendami w muzyce za "wielką wodą" !

czytaj więcej...

zobacz starsze

PARTNERZY:
Baza telefonów, recenzje, opinie Przydatne programy i aplikacje Java na telefon
(c) 2005-2011 Mobils.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Informacje o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.