Aktualności Aplikacje GrySKLEP Forum Kontakt

Android iPhone Bada Java Symbian Windows Phone

Kategorie: Android, iPhone, iPad, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-05-19

imo.im - jeden komunikator by wszystkimi rządzić

W obecnych czasach często korzystamy z kilku komunikatorów. Aplikacja "imo.im" pozwoli nam to zmienić.

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, iPad, recenzje, aplikacje, aplikacje - rozrywka, 2011-05-17

Manga Rock

Manga Rock to dostęp do najnowszych mang z poziomu Twojego smartphone'a.

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, Android, recenzje, aplikacje, 2011-05-15

El Conjugador

Aplikację El Conjugador docenią wszyscy ci, którzy uczą się języka hiszpańskiego i którym zawiłości subjuntivo dają się we znaki ;)

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2011-05-13

Tiny Wings - małe skrzydła i wysokie loty

Tiny Wings - niepozorna gra w ciągu kilku dni wspięła się na sam szczyt TOP10 gier w App Store. To dzięki niesamowitej grywalności Tiny Wings przyciągnęło przed iPhone'y całe rzesze fanów.

czytaj więcej...

Kategorie: Bada, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2011-05-12

Final Strike 3D

Będąc dzieckiem niejeden z nas marzył o tym aby zostać strażakiem czy lekarzem, a nawet pilotem. Gra Final Strike pozwoli nam zrealizować ostatnie z wymienionych marzeń, pozwalając nam wcielić się w rolę pilota bojowego helikoptera.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, iPad, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-05-11

Ipla czyli mobilna telewizja internetowa

Jeszcze kilka lat temu nikomu się nie śniło, że telewizja zawita do internetu. Dziś możemy ulubione seriale i programy telewizyjne oglądać w telefonie.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, iPhone, recenzje, aplikacje, aplikacje - narzędzia, 2011-05-10

Dropbox - synchronizacja plików w chmurze

Dropbox to kolejna aplikacja, którą powinniśmy mieć w swoim telefonie.

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, Android, recenzje, gry zręcznościowe, 2011-05-08

Robot Unicorn Attack

Nie ma to jak rozwalanie różowych gwiazdek mechanicznym jednorożcem w rytm hipnotyzującej muzyki. I ze skaczącymi delfinami w tle ;]

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, iPad, recenzje, aplikacje, 2011-05-06

Dixel - Słownik języka francuskiego

Jeden z najlepszych słowników francusko-francuskich jakie znajdziemy na App Store

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, recenzje, aplikacje, 2011-05-05

Photosynth

Tworzenie panoram dawno nie było tak proste. A najciekawsze jest to, że to program Microsoftu ! ;)

czytaj więcej...

Kategorie: iPhone, recenzje, aplikacje, 2011-04-23

AVPlayer - pliki video na iPhone

AVPlayer to zdecydowanie jeden z najlepszych odtwarzaczy filmów w App Store.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, gry, 2011-04-20

Dungeon Defenders: First Wave

Dungeon Defenders jest przełomową grą w historii Androida. Już samo zastosowanie Unreal Engine 3 to wystarczający powód do zainteresowanie się tą pozycją.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, aplikacje, 2011-04-18

CamScanner czyli jak z aparatu zrobić skaner

Niezbędnik studenta i nie tylko ;)

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, aplikacje, 2011-04-15

App 2 SD Free

App 2 SD Free to aplikacja typu "must-have" dla każdego posiadacza Androida.

czytaj więcej...

Kategorie: Android, recenzje, gry, gry zręcznościowe, 2011-04-11

Jet Car Stunt czyli Trackmania na twoim smartphonie

Jet Car Stunt jest świetną zręcznościówka w 3D, umożliwiającą sterowanie samochodem na zawieszonych w powietrzu platformach. Przemieszczanie się pomiędzy platformami wymaga nie tylko użycia specjalnego dopalacza ale także odpowiedniego ustawienia samochodu i opanowania techniki hamowania. Sterowanie za pomocą akcelerometru wymaga nie lada zręczności.

czytaj więcej...

zobacz starsze

PARTNERZY:
Baza telefonów, recenzje, opinie Przydatne programy i aplikacje Java na telefon
(c) 2005-2011 Mobils.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Informacje o sposobie wyrażania i cofania zgody na używanie cookies, opisaliśmy w Polityce Prywatności.